top of page

Leeftijdsgrens

Grenzen stellen. Iets wat velen moeilijk vinden om te doen. Maar ook velen moeilijk vinden te accepteren en respecteren. Grenzen worden gesteld omdat de persoon in kwestie zich zo het prettigst voelt. Ze zijn er met een reden. Voordat je iemand veroordeeld, stel uzelf eens de vraag. "Waarom?"

Nu vraag je u waarschijnlijk af "Lisa waarom begin je hierover?" Wel lieve volger, dit is mijn dagboek. Mijn dagboek is er gekomen om anderen een persoonlijk kijkje te geven in mijn dagelijks leven. Ook voor collega's te helpen. Want in deze isolerende job is connectie zoeken met andere sekswerkers niet altijd eenvoudig.


Vandaag las ik op girlsreview.nl een discussie in mijn topic over mijn leeftijdsgrens. Begrijpelijk. (ergens) Alhoewel ik geen trots zou halen uit het publiekelijk bekritiseren van iemands werkmethode. Toch kan ik er wel inkomen dat sommige mensen de nood voelen zaken met anderen te bespreken.


Wat zijn mijn grenzen als sekswerker? - Ik tongzoen niet met klanten die een stinkende adem hebben of intensief roken. In de badkamer staat mondwater. - Heeft een klant een kaasrandje onder de eikel, condoom bij het pijpen. Kaasplankjes zijn voor op restaurant - Geen standje 69. Hef je lui gat op en laat mij ook eens genieten van orale bevrediging.

- Leeftijdlimiet 60 jaar


Die laatste is voor velen een zware pil om te slikken. Ik begrijp dat. Maar laten we dit nu even eens nader bekijken. Ben je ooit al eens in de glazen straatjes geweest? Dacht je toen ook niet "amai chapeau die meiskes, dat zij dat kunnen.." Men denkt dat omdat sekswerkers worden betaald ze maar alles moeten doen wat de klant wilt. Behalve seks hebben zonder condoom, ten strengste verboden. Precies de enige grens dat ze mogen stellen. Verschoten van jezelf? Dat kan. Ik neem jou nog wat verder. Relaties mogen in velen hun ogen maar een maximum leeftijdsverschil hebben van 5 jaar. Vanaf dat het meer is moeten we toch wel al beginnen nadenken over ons pensioen. Niet? Want oh God, wat als de ene vroeger thuis zou zitten dan de ander. Tegenwoordig zijn relaties met grotere leeftijdsverschillen al meer en meer aanvaard. Alhoewel het soms nog een moeilijk maatschappelijk gegeven is. Wat uiteraard helemaal niet maatschappelijk correct is, is fantaseren over seks hebben met jonge tieners, dochters van vrienden, de kleindochter van de buren, ... Logisch allemaal heel logisch.Want dat is fout. Tenzij die dochter opeens 18 jaar is. Dan niet. Laat die dan nog eens sekswerk doen. Top, gaan met die banaan. Ze zoekt het zelf toch?


Lieve volger. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit niet gebeurde. Dat iedereen respectvol was en dat mijn job rooskleurig is. Dat mijn dagen gevuld zijn met stomende seks, mijn benen standaard trillen en ik dit beroep iedereen aan zou raden. Jammer genoeg moet ik jou teleurstellen.


Zoals je al kon lezen ben ik als 18 jarige in deze branche gestapt. Tot een jaar geleden was ik altijd eerlijk over mijn leeftijd. Waarom daarover liegen? Ik begreep daar geen snars van. Het duurde niet lang voor de eerste matuurdere mannen langskwamen. Op zich geen probleem mee. In iedere klant probeer ik iets aantrekkelijks te vinden. Al is het maar hun humor, tederheid, ... Het viel me op dat zij vaak mijn jonge leeftijd benadrukten. Ze benadrukten hoe erg ik op hun kleindochter leek. Hoe geil ze werden van "zo een jong blaadje". Hoe jonger, hoe beter. "Kom eens hier puppy, trek maar aan mijn oude piet. Ja zo, ja... Heel opwindend die jonge borsten van jou. Heel naturel meid,... zo jong meisje."


Walgen, braken, huilen, roepen en tieren. Na het vertrekken van zulke klanten heb ik het allemaal gedaan. Maar ik voelde mij verplicht iedereen te aanvaarden. Want ik werd er tenslotte voor betaald. Net zoals de dames in de glazen straatjes. Wij worden enkel een beetje aanvaard als wij ervoor zorgen dat die maatschappelijke sukkels niemand onschuldig zouden lastigvallen. Het moest maar eens hun dochter zijn die te lang werd nagekeken op straat.


Het duurde twee jaar voordat ik mij hiertegen durfde te verzetten. Toen werkte ik in een privé huis te Gent. Daar was het cliënteel niet altijd even aangenaam. Dus na een tijd zei ik tegen de gerant dat ik niemand meer wou ontvangen van +65. Toch gebeurde het vaak dat de klant wegens drukte al op de kamer zat en ik maar moest binnengaan. Te vaak waren er dan discussies met klant en gerant over de leeftijd. "Kom kom denk aan de centen." Te vaak...


Nu ben ik 25. Op 5 maart 26. Nog steeds niet bekomen van deze gebeurtenissen. Trauma? Waarschijnlijk wel. Neen mijn leeftijd op de site klopt niet. Ik ben geen 27 of zoals sommigen beweren 32. 25 is de leeftijd. Die leeftijd staat zo aangeduid omdat veel wandelaars ziek in hun hoofd zijn. Ga in ieder privé huis langs en vraag daar wie de meeste klanten heeft. Ze gaan allemaal zeggen dat er een stormloop is naar de meisjes van -20 jaar. Dus ik dacht mezelf subtiel in te dekken. Door ouder aan te geven dan ik ben en onderaan mijn advertentie meegeven dat ik een leeftijdsgrens heb.


Jammer, zo jammer. Laat sekswerkers met rust. We zijn broodnodig en er zijn al zo weinig goede op de markt.


Lisa

1.901 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een nieuw (maar héél) gelukkig hoofdstuk!

Hey daar. Long time no read. Zoals jullie mij kennen, ga ik meteen met de deur in huis vallen. Ik stop ermee! Ik hou niet meer van seks, haat het, blablabla..... Nee. Kidding. Deels. Ik stop er bin

Erotische intelligentie

Het moet ongeveer een maand geleden zijn dat ik werd uitgenodigd aan de kust. We waren al even aan het mailen. Zoveel zenuwen... Waarom? Dat lees je later wel. Het was ook de reden dat het zo lang du

2 Comments


Je bent echt wel een intelligente jonge dame, wil je wel eens bezoeken.

Maar ondanks mijn leeftijd van 57 jaar ben ik altijd nog terughoudend om een club te bezoeken.

Ik heb groot respect voor je uitleg hier, het beste nog Lisa.

Like

Respect Lisa!!!!

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page