top of page

Q&A video over S*kswerkHey daar, Lisa hier! Vandaag gaan we het eens anders aanpakken. Met een video, in een blog. Zelf ben ik nog niet bekend met YouTube of podcasts, dit gaan we nog eens uitdokteren. Maar eigenlijk wil ik niet wachten tot dan en nu al mijn passie delen met jullie!


Gisteren vroeg ik op mijn Instagram of jullie enkele vragen hadden voor mij. Dat waren er duidelijk heel wat 😏


Dus bij deze, mijn open en eerlijke mening/ ervaring/ en gewoon zijn.

Dit wil ik graag nog vaker doen, dus stuur mij een berichtje als je nog een goede vraag hebt!


Lieve kus

Lisa1.342 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goedemorgen lieve lezer, klant, fan,... Wie mij volgt op social media heeft gezien hoe erg ik heb genoten van mijn maand en een half vakantie. Natuurlijk was dit een verplichte vakantie voor te reval

Post: Blog2_Post
bottom of page