top of page

Trio als verjaardagscadeau part 2

Bij een trio focussen we ons graag op de klant. We willen hem de tijd van zijn leven geven. Een moment dat hij nooit zal vergeten en nog vaak zou willen herbeleven. In het kort: wij gaan er 100% voor. Wat zeg ik? 200%!


We duwden Edward op bed. Hij pruttelde niet tegen, was heel gewillig. Zo hebben we het graag. Elk gingen we aan weerszijden van hem liggen. Onze handen streelden zijn borst en om beurten kusten we hem. Tongen gleden langs elkaars lippen. Speels keek ik op naar Yentel. Ze boog voorover, ik lachte ondeugend en kroop over Edward naar haar toe. Onze lippen vonden elkaar. Als maar gretiger en gretiger. Na het intense gezoen, verkenden we Edward zijn lichaam. Borst, buik, benen, dijen,... We zijn perfect op elkaar ingespeeld. De een verwende met de hand, de ander met de tong. Elk om beurt demonstreerden we onze kunsten. Wat zijn wij toch echte teasers and pleasers... we love it!


Beiden hebben we een biseksuele kant. We omarmen die dan ook voluit. Het verwonderde Yentel waarschijnlijk niet als ik opeens zei "Gaan we ons Yenteltje eens verwennen?" Niemand maakte bezwaar. Ze ging op haar rug liggen, nog steeds Edward aan het bevredigen met haar hand. Ik focuste mij eerst op haar grote borsten, masseerde hen, kuste en likte ze. Voordat ik omlaag ging nam ik haar verwarmde massageolie. Druppelde het op haar heuvel en begon het op te likken. Mmmm karamelsmaak. Haar gekreun werd luider met de minuut. Edward had ondertussen het masseren van haar borsten overgenomen. Yentel was duidelijk niet de enige die genoot... Toen ik vond dat het welletjes was geweest stond ik op. Yentel heeft een kamer vol seksspeeltjes. Een dubbelzijdige vibrator sprong in het oog. Ook haar favoriet clitoris speeltje sloeg ik niet over. Yentel begon haarzelf te bevredigen met het kleintje, ik speelde ondertussen met het grotere geweld. Eenmaal bij haar ingebracht ging ik op de andere zijde zitten. Fuck dit is geil... Mijn genot ging nog komen. Dat wist ik zeker. Dus ik zei tegen Edward dat hij de vibrator moest overnemen. Wat hij met veel plezier deed. Yentel was in extase. Ik nam mijn kans. Mijn hand greep naar haar keel. Masseerde hem eerst zacht. "Is het oké?" "Ja, doe maar!" Na haar bevestiging kneep ik harder. Haar lippen gingen uit elkaar, ze snakte naar adem.

Wat een zicht... mijn hand rond haar keel, Edward die het tempo van de vibrator opdreef. Zijn bewegingen ging alsmaar sneller en sneller. Zijn erectie optimaal. Zij die haarzelf verder stimuleerde aan haar klitje. Ze begon luider te kreunen, ik kneep harder, haar ogen werden glazig, ze kronkelde, rug hollend,..."Kom liefje geef u over , laat je gaan.." Ze riep het uit! Lisa - Yentel 1-0


Om nooit te vergeten. Ook voor ons niet.

805 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Goedemorgen lieve lezer, klant, fan,... Wie mij volgt op social media heeft gezien hoe erg ik heb genoten van mijn maand en een half vakantie. Natuurlijk was dit een verplichte vakantie voor te reval

Post: Blog2_Post
bottom of page